Uppföljaren färdigskriven

Uppföljaren till min fantasyserie är färdig skriven.  Tänkte man skulle försöka sig på att skicka in den till en förläggare… efter man kommit på hur det nya Word fungerar. Att det skulle vara så komplicerat att sätta in sidnumrering. Att så små saker kan göra en galen.  Den slutade i alla fall på 142 000 ord när jag äntligen var nöjd.

Att skriva har sina ljusa stunder. Ibland går det snabbt, ibland går det knackigt. Och ibland måste man inse att det man har skrivit inte är 100% bra. Bara för att man tycker att just en ide är bra i just den boken, behöver det inte betyda att den passar bra i just det manuset. Så därför… Raderade jag två hela kapitel (men sparade delarna för man vet aldrig om det kan komma till användning i framtiden!).

Nu sitter jag vid datorn, skrollar ner och ser på mitt dokument. Läser de sista raderna i dokumentet och inser slutligen att jag är NÖJD. För tillfället känns det som att jag inte vill skriva något på mycket länge. Men alla som känner mig vet vilken abstinens jag kommer få.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s