Ett tag mellan uppdateringarna.

Har fått några frågor om varför det tar sån lång stund mellan uppdateringarna. Orsaken är rätt enkel. Jag uppdaterar oftast bara när jag har skrivit något och det känns ganska onödigt att skriva att man inte gjort någonting. För tillfället arbetar jag hårt på att skriva en uppsats. Kämpar för fullt och hoppas det går bra. Ska skriva färdigt så mycket jag bara kan för att hinna med NaNo.

I år tänkte jag delta i NaNoWriMo. En tävling mot sig själv. Där man under november månad ska försöka uppnå 50 000 ord. På grund av detta stafettskrivande skall jag försöka uppdatera varje dag under november månad, som denna tävling pågår. Så får ni följa med i min kamp om att ställa färdigt en roman, (om inte, en halv) under en månads tid. Kan bli spännande…

Än så länge har jag ett litet problem angående skrivandet. Jag har inte bestämt mig för vad jag ska skriva ännu. Har dock några alternativ på lager, men får se vad beslutet blir i morgon. Får sätta mig på söndagen och skriva en synopsis. Allt för att underlätta skrivandet!

För de som är nyfikna på  NaNoWriMo, klicka på länken!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s