Förlagslista 2013

Här kommer förlagslistan för i år. Om någon saknar ett förlagsnamn, så säg gärna till. Jag kommer fylla på listan för detta året så fort jag hittar något nytt.

9 reaktioner på ”Förlagslista 2013

 1. Hej,
  Roligt att Alvina förlag finns med på denna lista som säkert är till stor hjälp för många som söker förlag för att kunna förverkliga sina bokidéer. Dock är det så att Alvina för närvarande (november 2013) har manusstopp. Trots att detta står mycket tydligt utskrivet på vår hemsida är det ändå många som skickar manus – alltså helt i onödan eftersom vi inte har möjlighet att ta hand om dem just nu. Vi får också in en hel del manus som ligger fullständigt utanför den typ av böcker som Alvina ger ut.

  Jag skulle därför vilja uppmana alla som tänker skicka in manus till förlag att först läsa in sig noga på vilken typ av böcker som respektive förlag ger ut samt att kontrollera vad som står på förlagens hemsida ang. manus (går det att skicka in manus och hur vill förlagen i så fall ha in dem). Då kommer ni ha mycket större chans att lyckas när ni söker förlag.

  Allt gott,
  Kristina Hoas, Alvina förlag

 2. Ser att Instant Book, B4 Press och Books on Demand (även om det står ‘of’) är med i listan. Om även Print on Demand-företag ska ingå, borde man kunna få med även Create Space, Lulu, Blurb, Publit, Instant Publisher, Bubok, Paper Talk, Min Bok, Book Baby, Solentro, GML Förlag, Nomen Förlag, Bokmaskinen, Opus Liberum t.ex. Beträffande Man av Skugga Förlag och Ord, Text & mening så har bägge upphört. Fin lista! 🙂

 3. Såg nu att Min Bok redan fanns med. Dock inte heller Shop My Book eller Recito Förlag (även om det sistnämnda nås via ”Bokutgivning” som är med).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s